Jobba hos oss

CLC Housing är ett privatägt bostadsutvecklingsföretag med kontor i Stockholm och Helsingborg. Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver därför förstärka teamet till vår enhet i Helsingborg.

Vi bygger hållbara smarta hyreshus för egen förvaltning i vår CLC byggteknik där vi skapar en mycket effektiv och snabb byggmetod med Aercrete™ skumbetong. Vi platsgjuter på våra siter vilket minskar tunga transporter och värnar om miljön. Genom vår CLC byggteknik skapar vi självisolerande, fuktbeständiga, brandsäkra och miljövänliga hus med låg energiförbrukning.

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk och fartfylld miljö i spännande husprojekt där vi använder nyskapande byggteknik.

Lediga tjänster

Betongarbetare

Lättbetongarbetare. Kommun: Helsingborg

Lättbetongarbetare

Kommun: Helsingborg

Kvalifikationer

Om jobbet

Du kommer att arbeta som betongarbetare inom nybyggnation av hyresrätter och radhus som vi bygger för egen förvaltning. Detta innebär att du är delaktig i hela byggprocessen, från montering av gjutformar till armering och hela vägen fram till den slutgiltiga produkten. Du är alltså behjälplig vid flera olika moment och det ställs krav på god samarbetsförmåga då arbete sker i team.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet i stor utsträckning sker i team, är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du tycker om att arbeta i varierande arbetsmiljöer och vill testa nya saker. Du är driven, lösningsorienterad, noggrann och gillar problemlösning och har förmåga att se möjligheter och förbättringar. Du behöver även ha förmåga att överblicka helheten och kunna arbeta effektivt och prestigelöst.

Vi söker dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet. Yrkesbevis är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du: 

 • Har B-körkort .
 • Har tidigare erfarenhet av arbete efter byggnadsritningar.
 • Har tidigare erfarenhet av betong och träarbete.
 • Behärskar svenska i tal och skrift. 


Om anställningen

Auktoriserad Elektriker

Installationselektriker. Kommun: Helsingborg

Kvalifikationer

Om jobbet

Du kommer att arbeta som vår Installationselektriker i samtliga projekt inom nybyggnation av hyresrätter och radhus som vi bygger för egen förvaltning. Detta innebär att du är delaktig under hela byggprocessen fram till den slutgiltiga produkten.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och ansvarsfull. Du kommer vara vår nyckelperson för alla våra installationer men ha tillgång till medarbetare vid din sida.Eftersom arbetet i stor utsträckning sker i team, är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du tycker om att arbeta i varierande arbetsmiljöer. Du är självgående och kan ditt uppdrag, lösningsorienterad, noggrann och gillar problemlösning och har förmåga att se möjligheter och förbättringar. Du behöver även ha förmåga att överblicka helheten och kunna arbeta effektivt och prestigelöst.

Vi söker dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet samt kräver att du är auktoriserad Installationselektriker. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du: 

 • Har B-körkort 
 • Behärskar svenska i tal och skrift 
 • Placeringsort: Projektorter närområde Skåne/Helsingborg
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde och anställningsform: Enligt ök.

Hos oss blir du en viktig nyckelperson som kommer arbeta hos oss under stort förtroende och där du ges tillfälle att bli en del av ett kreativt team med högt i tak! Välkommen med din ansökan!


Om anställningen

VVS Installatör

VVS-montör. Kommun: Helsingborg

VVS-montör

Kommun: Helsingborg

Kvalifikationer

Om jobbet

Du kommer att arbeta som vår främsta VVS montör inom nybyggnation av hyresrätter och radhus som vi bygger för egen förvaltning. Detta innebär att du är delaktig i hela byggprocessen fram till den slutgiltiga produkten. Vi ställer höga krav på att du kan driva arbetet framåt och du kommer ha tillgång till medarbetare vid din sida.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet i stor utsträckning sker i team, är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du tycker om att arbeta i varierande arbetsmiljöer och vill testa nya saker. Du är självgående, lösningsorienterad, noggrann och gillar problemlösning och har förmåga att se möjligheter och förbättringar. Du behöver även ha förmåga att överblicka helheten och kunna arbeta effektivt och prestigelöst.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet samt relevant utbildning och branchcertifikat. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du: 

 • Har B-körkort 
 • Behärskar svenska i tal och skrift 
 • Placeringsort: Projektorter närområde Skåne/Helsingborg

Hos oss blir du en viktig nyckelperson som kommer arbeta hos oss under stort förtroende och där du ges tillfälle att bli en del av ett kreativt team med högt i tak! Välkommen med din ansökan!


Om anställningen

Dela på
Dela på facebook
Dela på linkedin

Kontakt på CLC Housing:

Caroline Krüger | 076-197-03-54