SLUTSÅLT – Båstad/Östra Karup – Friliggande enplanshus

Östra Karup, Agatvägen 9

Nybyggt enplanshus på strategiskt och bekvämt läge

Nyproducerade enplanshus på bra läge i Östra Karup, klart för inflyttning redan hösten 2020! På naturskönt läge intill Hallandsåsens norra sluttning expanderar nu Östra Karup mot Båstad. Nu finns möjlighet att bosätta sig i ett modernt enplanshus med carport och förråd redan till hösten. Välkommen till ditt nya och lättskötta boende på strategiskt och bekvämt läge vid vackra Bjärehalvöns entré.

Antal rum: 5 rum varav 3 sovrum
Boarea: 114 m²

Försäljning och visning i samarbete med Nadjafi Kristensen Fastighetsförmedling.

Etapp 1 SLUTSÅLT

Etapp 2 SLUTSÅLT

Integritet

CLC Housing värnar om din personliga integritet och gör allt för att skydda den. Vi behandlar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för att du, under din tid som intressent hos oss, ska få en så bra upplevelse som möjligt. I vår integritetspolicy har vi beskrivit vilka personuppgifter vi behandlar när du anmäler dig som intressent hos oss, varför vi behandlar dem samt dina rättigheter. Vi rekommenderar starkt att du tar del av dessa villkor innan du går vidare. Läs våra villkor här. ”länk”
Har du några som helst funderingar eller frågor, tveka inte att höra av dig till oss på CLC Housing gällande vår egenskap av personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Dela på