Svalöv/Tågarp – Hyreslägenheter

Tågarp - kvarteret Gluggstorp

Tågarp är ett idylliskt villasamhälle vackert belägen vid Rååns dalgång. Orten har Pågatågstrafik och är ett av regionens samhällen med starka lokala initiativ för nya bostäder och en positiv utveckling.

I kvarteret Gluggstorp på Traktorgatan rymmer fastigheten 8 stycken hyresbostäder med riktig radhuskänsla i markplan.

Huskroppen kommer rymma fyra stycken 3rok som erbjuder öppen och ljus planlösning samt fyra stycken välplanerade 1rok med ett smart entresolplan.

Bostäderna är perfekt belägna mitt i centrala Tågarp med någon minuts promenadavstånd till närliggande Tågarp Pågatågsstation. Du finner även torget med dess affärer runt hörnet och kan njuta fina promenadmöjligheter längs med Råådalens mynning.

Här bor du idylliskt och nära naturen med perfekta pendlingsförhållanden som gör det enkelt att förflytta sig över kommungränserna. Avstånden är korta och kommunikationerna goda till Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg och Köpenhamn. Pågatågen på sträckan Helsingborg-Malmö trafikerar Tågarp och på mindre än 20 minuter tar du dig till Helsingborg. Bussförbindelser till bland annat Svalöv samt busslinje 250 som kör på sträckan Landskrona-Bjuv via Vadensjö, Tågarp, Kingelstad, Ekeby, Truedstorp och Billesholm är bra komplement till tågtrafiken.

Välkommen att bo hos oss i Tågarp!

Planerad byggstart Q3 2020.
1 ROK med entresolplan : 35kvm

Smart planerad etta med takhöjd om fem meter. Allrum på bottenplan rymmer kök med laminatbänkskiva och stort härligt fönster som släpper in ljus. På entresolplanet en trappa upp finner man sovrum som även rymmer plats för ett skrivbord. Genom den smarta planlösningen upplever man lägenheten som en mini 3:a med sängplats, arbetsplats och vardagsrum var för sig. Badrum är helkaklat med vitt kakel och rymmer wc, handfat, duschhörna samt kombinerad tvätt-och torktumlare.

Till respektive lägenhet finns ett förråd.

3 ROK : 69 kvm

Våra 3 rok passar dig som tycker om fina ljusinsläpp och rymd. Här bor ni i modern öppen planlösning mellan kök och allrum. Rymligt kök med laminatbänkskiva och diskmaskin. Intilliggande klädkammare vid sovrum. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och rymmer wc, handfat, duschhörna  och kombinerad tvätt-och torktumlare.
Ett boende med tillgång till egen uteplats och riktig radhuskänsla med möjlighet till parkering utanför dörren!

Till respektive lägenhet finns ett förråd.

Intresseanmälan

Jag är intresserad av: Tågarp - kvarteret Gluggstorp

Jag söker:

Uthyrningspolicy

CLC Housing ska ha goda, stabila och trygga bostadsområden och väljer hyresgäster enligt hyrespolicy nedan.

Uthyrningspolicy
– Du ska ha fyllt 18 år
– Du har inte några betalningsanmärkningar. (inga betalningsanmärkningar accepteras)
– Du har en stadigvarande inkomst

Vi tar alltid en kreditupplysning på dig.

Registrering och intresseanmälan
För att söka en ledig lägenhet hos oss behöver du bara anmäla ditt intresse som bostadssökande. Du anger dina personuppgifter, önskemål m.m.

CLC Housing ska alltid kunna göra bedömningen om att den kommande hyresgästen har en god betalningsförmåga i förhållande till hyran för den sökta lägenheten. En riktlinje gällande detta är att man efter hyran är betald, har kvarvarande inkomst som uppgår till förbehållsbelopp (existensminimum).

Exempel på inkomster som kan accepteras som stadigvarande inkomst vid bedömning av god betalningsförmåga.
• Lön från anställning
• Pension
• Inkomst från kapital
• Ersättning från försäkringskassan
• Följande bidrag: Bostadsbidrag, Bostadstillägg, Studiebidrag, Underhållsbidrag, Sjukbidrag, Barnbidrag, Försörjningsstöd

Studiebidrag, Underhållsbidrag, Sjukbidrag, Barnbidrag

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.
Sökande ska ha gällande hemförsäkring.

CLC Housing beviljar inga förturer. Bostadsbehovet för hushåll med särskilda behov tillgodoses genom samarbete/avtal med aktuell kommun.

Integritet

CLC Housing värnar om din personliga integritet och gör allt för att skydda den. Vi behandlar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för att du, under din tid som intressent hos oss, ska få en så bra upplevelse som möjligt. I vår integritetspolicy har vi beskrivit vilka personuppgifter vi behandlar när du anmäler dig som intressent hos oss, varför vi behandlar dem samt dina rättigheter. Vi rekommenderar starkt att du tar del av dessa villkor innan du går vidare. Läs våra villkor här. ”länk”
Har du några som helst funderingar eller frågor, tveka inte att höra av dig till oss på CLC Housing gällande vår egenskap av personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Dela på