Perstorp – kvarteret Enen

Kvarteret Enen – Allégatan

På Allégatan i centrala Perstorp, bor du i våra smarta etageettor om 35 kvm eller i våra klassiska enplans treor om 69 kvm. Perstorp erbjuder den lilla ortens kvaliteter samtidigt som du har närheten och goda förbindelser till större städer. Alla våra hyresrätter erbjuder en känsla av radhusboende med möjlighet till parkeringsplats. Vi tillhandahåller för egen förvaltning totalt 22 stycken hyresrätter varav 12 stycken ettor och 10 stycken treor.
1 ROK i etage : 35 kvm

Smart planerad etta med takhöjd om fem meter.
Allrum på bottenplan rymmer fullutrustat kök med stenbänkskiva samt stort härligt fönster som släpper in ljus.
Genom den smarta planlösningen upplever man lägenheten som en mini 3:a med sängplats, arbetsplats och vardagsrum var för sig.
På entresolplanet en trappa upp finner man sovrum som även rymmer plats för ett skrivbord. Badrum är helkaklat med vitt kakel och rymmer utöver wc, handfat, duschhörna även handuksvärmare/tork och kombinerad tvätt-och torktumlare.

Till respektive lägenhet finns ett förråd.

3 ROK: 69 kvm

Våra treor passar dig som tycker om fina ljusinsläpp och rymd. Här bor ni i öppen planlösning mellan kök och allrum med takhöjd upp till nock.
Fullutrustat kök med bl a stenbänkskiva. Intilliggande klädkammare vid sovrum. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och rymmer utöver wc, handfat, duschhörna även handuksvärmare/tork och kombinerad tvätt-och torktumlare.

Ett boende med tillgång till egen uteplats och riktig radhuskänsla med möjlighet till parkering utanför dörren!

Intresseanmälan

Jag är intresserad av: Kvarteret Enen – Allégatan

Jag söker:

CLC Housing ska ha goda, stabila och trygga bostadsområden och väljer hyresgäster enligt hyrespolicy nedan.

Uthyrningspolicy
– Du ska ha fyllt 18 år
– Du har inte några betalningsanmärkningar. (inga betalningsanmärkningar accepteras)
– Du har en stadigvarande inkomst

Vi tar alltid en kreditupplysning på dig.

Registrering och intresseanmälan
För att söka en ledig lägenhet hos oss behöver du bara anmäla ditt intresse som bostadssökande. Du anger dina personuppgifter, önskemål m.m.

CLC Housing ska alltid kunna göra bedömningen om att den kommande hyresgästen har en god betalningsförmåga i förhållande till hyran för den sökta lägenheten. En riktlinje gällande detta är att man efter hyran är betald, har kvarvarande inkomst som uppgår till förbehållsbelopp (existensminimum).

Exempel på inkomster som kan accepteras som stadigvarande inkomst vid bedömning av god betalningsförmåga.
• Lön från anställning
• Pension
• Inkomst från kapital
• Ersättning från försäkringskassan
• Följande bidrag: Bostadsbidrag, Studiebidrag, Underhållsbidrag, Sjukbidrag, Barnbidrag

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.
Sökande ska ha gällande hemförsäkring.

CLC Housing beviljar inga förturer. Bostadsbehovet för hushåll med särskilda behov tillgodoses genom samarbete/avtal med aktuell kommun.

CLC Housing värnar om din personliga integritet och gör allt för att skydda den. Vi behandlar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för att du, under din tid som intressent hos oss, ska få en så bra upplevelse som möjligt. I vår integritetspolicy har vi beskrivit vilka personuppgifter vi behandlar när du anmäler dig som intressent hos oss, varför vi behandlar dem samt dina rättigheter.

Har du några som helst funderingar eller frågor, tveka inte att höra av dig till oss på CLC Housing gällande vår egenskap av personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Dela på
Dela på facebook
Dela på linkedin